EXTRA

POMPTOERTOCHT

Ook dit jaar worden de Heinose Pompdagen op zondag afgesloten met de Pomptoertocht. Deze tocht voor oldtimers en Logo Heinose Pomptoertochtklassiekers, wordt al weer voor de 23e keer verreden.

Wij nodigen u van harte uit om met uw oldtimer of klassieker aan deze toertocht mee te doen. Het bouwjaar van alle voertuigen mag t/m 1985 zijn, bij de trekkers geldt een bouwjaar t/m 1970.

De route voert u door Salland en omstreken over kleine weggetjes en langs mooie plekjes. Voor de brom­fietsen, solexen en trekkers wordt een aparte route uitgezet. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om getrokken materieel aan te koppelen aan de trekkers.
Wellicht overbodig om te vermelden, maar voor de zekerheid doen we het toch: Het is verboden om personen mee te voeren, anders dan op een veilige, daartoe bestemde bijrijdersplek.

We vertrekken op zondag 23 augustus 2020 bij camping Heino, Schoolbosweg 10 te Heino.

Het programma ziet er als volgt uit: (onder voorbehoud)
Vanaf 09.00 uur Melden en opstellen bij Camping Heino

Vertrek
10.15 uur   Auto's
10.15 uur   Motoren (onder begeleiding)
10.15 uur   Vrachtwagens
10.45 uur  Bromfietsen (onder begeleiding)
10.55 uur  Solexen (onder begeleiding)
11.00 uur  Tractoren (onder begeleiding)


Aankomst
vanaf circa 14.15 uur Gezamenlijke binnenkomst in het dorp vanaf 15.00 uur Pomptoertocht Afterparty in de Hof van Rakhorst en in het centrum Heino

Bij aankomst in Heino kun je na een ritje door het feestgedruis, uw voertuig opstellen in het centrum van het dorp. Wij vragen je om de aanwijzingen van de organisatie hier goed op te volgen, zodat de toeschouwers alle mooie en bijzondere voertuigen kunnen bewonderen terwijl je wat kunt napraten en nagenieten in het dorp. Om 15.00 uur wordt het centrum afgesloten voor de voertuigen en is het niet meer mogelijk om tussen de terrassen door te rijden.


De voorinschrijving voor de Pomptoertocht 2020 is nog gesloten

Zondag is wel de mogelijkheid om in te schrijven, maar ontvangt dan geen deelname schildje en lunchpakket.

 

Het PompToerTochtTeam.autoBij vragen mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven voor de Pomptoertocht, klik hier.

 

Pomptoertocht

© All rights reserved. |  Ontwerp & ontwikkeling: Blinck