Stichting Heija, organisator van de Heinose Pompdagen, is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. De stichting zoekt een voorzitter voor de Commissie Facilitair, een voorzitter voor de Bouw van het Hof van Rakhorst en diverse facilitaire medewerkers. Belangstellenden kunnen zich melden door contact op te nemen met Hans Egelie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Voorzitter Hans Egelie: "Het afgelopen jaar hebben zich al veel nieuwe vrijwilligers aangemeld. We zitten op behoorlijke sterkte en hebben een succesvolle editie achter de rug. Maar een aantal mensen die zich al vele jaren heeft ingezet voor de Pompdagen, geeft nu graag het stokje door aan een nieuwe generatie. Bovendien zijn extra handen altijd zeer welkom."

De Stichting zoekt…

Voorzitter Commissie Facilitair

De Voorzitter van de Commissie Facilitair maakt deel uit van het hoofdbestuur van Stichting Heija, die iedere 1e maandag van de maand vergadert. Je bent beheerder van de opgeslagen materialen van de Pompdagen, contactpersoon richting de gemeente als het gaat over de inrichting van het feestterrein, en je geeft leiding aan een groep facilitaire medewerkers. 

Medewerker(s) facilitair

Als vrijwilliger in de commissie Facilitair, houd je je voornamelijk bezig met de bestellingen (inkoop) van materialen. En het organiseren van de werkzaamheden die nodig zijn voor het feestterrein van de Pompdagen. 

Voorzitter Bouw Hof van Rakhorst

In deze functie maak je eveneens deel uit van het hoofdbestuur van Stichting Heija, die iedere 1e maandag van de maand vergadert. Als voorzitter geef je leiding aan een groep enthousiaste bouwmedewerkers die het feestterrein in het Hof van Rakhorst opbouwt en afbreekt. Samen met de voorzitters Bar en Programma (van het Hof van Rakhorst) ben je verantwoordelijk voor het soepel verlopen van het programma in het Hof van Rakhorst tijdens de Pompdagen. 

Ook andere commissies, zoals het team dat Daggie Old Heino organiseert, kunnen extra handen gebruiken.