NIEUWS

Heino verenigd zich en heeft hoop

 PD Festival 21 oranjeDalende coronacijfers, versoepelingen, vaccinaties, goede start van het EK: Het gaat goed met Nederland! En dat biedt perspectief.

Het is nog lang geen 'gewonnen toernooi', máár samen met Horeca Heino zetten wij alles op alles en ons beste beentje voor om deze zomer tóch een fysiek feest te organiseren! Geen Pompdagen zoals we zijn gewend en anders dan anders maar hopelijk lukt het ons met elkaar om tóch en feest te organiseren wat passend is binnen alle geldende corona maatregelen en richtlijnen.

Heel eenvoudig is dat echter niet, zeker met de continu wijzigende richtlijnen en beleid ten aanzien van evenementen. Momenteel zijn we druk bezig om alle vereiste benodigdheden en acties hiervoor in de steigers te zetten. Denk aan tenten, hekken, horeca, facilitair, sanitair, muziek, personele bezetting, vergunning…

Als het lukt, zal het een feest worden op een afgesloten feestterrein, waarbij we hopelijk op een mooie en verantwoorde manier mensen samen kunnen brengen. Welke locatie het word, hoe dit feestterrein eruit zal kunnen komen te zien en hoe het zit met aanmelden en toegang zal de komende periode meer vorm moeten krijgen.

Het is dus nog steeds afwachten, maar er word hard gewerkt aan een ‘kleintje Pompdagen’ tijdens de reguliere data van dit jaar: 18 – 22 augustus 2021. Wij doen ons uiterste best, blijf ons volgen voor het laatste nieuws!

En mocht je graag willen helpen als vrijwilliger?  Meld je dan aan via onze website!

© All rights reserved. |  Ontwerp & ontwikkeling: Blinck